Numele meu este Mihaela, prietenii imi spun Mish… de aici si numele Kamisho. Mi-am descoperit aceasta pasiune in urma cu doi ani, cand i-am pregatit baietelului meu tinuta si accesoriile pentru sedinta “Smash the cake”. Au fost hainute cusute manual, dar cu mult drag.

 

A fost de ajuns un indemn din partea fotografei si o prima comanda pentru a prinde curaj; le voi fi recunoscatoare mereu. Habar nu aveam de existenta acestor producatori de recuzita. Cu pasi mici si multe stangacii am continuat pe acest drum si am ales sa-mi schimb complet domeniul de activitate.

 

Am reusit sa avansez si sa ma dezvolt datorita voua, celor ce ati cumparat si ati revenit, iar pentru aceasta va multumesc!

Dragul meu pentru arta, in toate formele ei, este mare si am cochetat de mica si cu designul vestimentar si, desi, nu pot spune ca acesta era marele meu vis, iata ca universul m-a intors pe calea cea dreapta. Ador ceea ce fac acum si imi doresc sa pot persevera si imbunatati modul de lucru. Pentru asta primesc deschis feedback-urile voastre.

 

Articolele sunt realizate de mine in micutul atelier; fiind realizate manual este foarte posibil ca hainutele sa nu iasa identice, iar eu ador si schimbarile, de orice fel.

 

Voi realiza periodic modele noi, pentru ca asta imi place cel mai mult.

Sunt deschisa la orice fel de sugestii, asa ca imi poti scrie.
Multi pupici!

semnatura

Din atelierul Kamisho

Clienti Kamisho